Vrijwilligers gevraagd!

Onze stichting zoekt nog een paar vrijwilligers. Wie wil ons helpen? Zie voor info onze pagina "Vrijwilligers gevraagd".

Word vriend!

Voor slechts € 19,50 per jaar* kunt u met uw hele gezin onbeperkt genieten van 26 hectare natuur en rust, middenin de Randstad. U steunt daarmee tevens de stichting “Vrienden van Landgoed Te Werve” in haar doelstelling om het landgoed goed te onderhouden en te verbeteren. Want het onderhoud van zo’n landgoed kost veel geld. U kunt 2x per jaar gratis deelnemen aan een van de interessante rondleidingen, die verzorgd worden door gepassioneerde vrijwilligers. En of u nu geïnteresseerd bent in cultuurhistorie of in de bijzondere flora en fauna: beiden komen ruimschoots aan bod tijdens deze inspirerende tour over het landgoed.

* Leden van de Historische Vereniging Rijswijk betalen, naast hun lidmaatschap van deze vereniging, een gereduceerd tarief van € 14,50 per jaar.

Iedere euro besteed
Uw bijdrage wordt goed besteed. Geen overhead of onnodige managementkosten. Iedere euro wordt aantoonbaar besteed aan het onderhoud en de instandhouding van Landgoed Te Werve.

Huisregels en algemene voorwaarden
Wij verzoeken u vriendelijk om de huisregels (wo. openingstijden) en de algemene voorwaarden goed door te nemen. De informatie kunt u vinden op deze website.

Hoe werkt het?
Indien u het aanmeldingsformulier op deze website invult, ontvangt u een overeenkomst per post toegestuurd. Hier machtigt u de stichting tot wederopzegging om de bijdrage van € 19,50 per jaar te incasseren van uw bankrekening. Indien u akkoord gaat met de voorwaarden en de huisregels, verzoeken wij u een getekend exemplaar te retourneren. “Wij sturen u een toegangspas en kunt u onbeperkt genieten van de 26 hectare natuur op Landgoed Te Werve. Word daarom vandaag nog donateur. Indien u gedurende het kalenderjaar besluit om donateur te worden, dan worden de kosten in dat eerste jaar, vanaf de eerste van de maand pro rata in rekening gebracht.

Liever het formulier downloaden, uitprinten en per post versturen,  klik hier.

Voorbeeld: U besluit op 18 juni donateur te worden. In dit geval berekenen wij 7/12 van € 19,50 = € 11,40 voor dat eerste jaar. Vanaf het volgende jaar betaalt u in januari € 19,50 per jaar.

Sponsors
Gelukkig kan de stichting ook een beroep doen op een aantal sponsors . Wilt u weten wie de sponsors zijn? De informatie kunt u vinden op deze website. Wilt u prive of met uw bedrijf ook sponsor worden? Stuur ons een bericht via info@vriendenvantewerve.nl.