Toezichthouders gevraagd!

Onze stichting zoekt nog een paar vrijwilligers. Wie wil ons helpen? Zie voor info onze pagina "Vrijwilligers gevraagd".

Rondleidingen

Landgoed Te Werve is een prachtig landgoed van 26 hectare. Rijk aan flora, fauna en cultuurhistorie. Wilt u, naast uw bijeenkomst, een wandeling met een IVN-gids over landgoed Te Werve? Dat kan. Die wandelingen duren in de regel zo’n anderhalf uur, maar korter kan natuurlijk ook.

Lijkt u dit wat, neem dan contact op met Gerda Idsinga, van het IVN Den Haag. Doe dat liefst per e-mail: wandelingen@ivndenhaag.nl, of bel 06- 1323 4477. Het is verstandig om een wandeling ten minste 4 weken voor de gewenste datum aan te vragen.

Voor een groep tot 15 personen is er één gids nodig, bij groepen tot 30 personen zijn er twee gidsen nodig. Het tarief voor particulieren, wandelingen in de privésfeer € 40,= per gids, en voor verenigingen, organisaties en bedrijven € 80,= per gids.

Graag in uw mail vermelden: gewenste datum en starttijd, met hoeveel mensen u bent en hoe lang de wandeling mag duren (bijvoorbeeld 1 of 1,5 uur). Mw. Idsinga neemt daarna contact met u op.