Vrijwilligers gevraagd!

Onze stichting zoekt nog een paar vrijwilligers. Wie wil ons helpen? Zie voor info onze pagina "Vrijwilligers gevraagd".

De stichting

In 2011 is de stichting “Vrienden van Landgoed Te Werve”opgericht. De nieuwe eigenaren van het landgoed waren niet tevreden over het beheer en onderhoud van dit prachtige natuurgebied. De stichting stelt zich ten doel om het landgoed te onderhouden en de flora en fauna verder te verbeteren. De stichting wordt hiervoor bijgestaan door een groep van circa 25 enthousiaste vrijwilligers die zich veelal reeds decennia lang inzetten voor het landgoed.

Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de heren M. Cuppens, H. Hofman en D. Schaap. Zij zien erop toe dat alle inkomsten ook daadwerkelijk besteed worden aan het onderhoud van het landgoed.

Verantwoording

Jaarlijks zal er een verantwoording op de website worden gepubliceerd. Stielstra & Partners, Accountants en belastingadviseurs zal als sponsor van de stichting deze verantwoording verzorgen. Indien u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, ontvangt u deze jaarrekening tevens ieder jaar per mail. Zo kunt u zien dat iedere euro wordt besteed aan het landgoed. Geen overhead of onnodige managementkosten, maar uitsluitend onderhoud van 26 hectare natuurschoon!